На Львівщині заарештували чоловіка, який вирощував коноплю з метою збуту

window

36-річний мешканець міста Судова Вишня у власному домі вирощував коноплю. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Як встановили правоохоронці, чоловік за місцем свого проживання вирощував 60 рослин коноплі. Під час санкціонованого обшуку житлового будинку працівниками поліції було вилучено 61 полімерний пакет, в яких містився канабіс, а також речові докази, які вказують, що саме цей чоловік з корисливих мотивів попередньо сушив, зважував та розфасовував наркотичний засіб (канабіс), тим самим зберігав його з метою подальшого збуту задля власного збагачення.

Також встановлено, що підозрюваний на обліку в лікаря нарколога не перебуває, сам ніде не працює, раніше до кримінальної відповідальності не притягався.

«За процесуального керівництва Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 36-річного мешканця м. Судова Вишня, який обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.307 (збут наркотичних засобів), ч.2 ст.310 (вирощування конопель) КК України», - повідомили у прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: