Під час пожежі у львівському будинку вогнеборці врятували жінку

2059612 (1)

Під час пожежі у будинку було врятовано жінку 1944 року народження.

У вівторок, 6 серпня, о 12:52 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів на вул. Вагонна. Пожежа виникла в двоповерховому цегляному житловому будинку. До місця події негайно виїхали рятувальники 2-ої та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, вся будівля була сильно задимлена. То ж вогнеборці включились в спеціальні засоби захисту органів дихання та зору й приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

В одній з кімнат, на ліжку, рятувальники виявили жінку, яка не могла самостійно покинути місце пожежі та винесли на свіже повітря де передали медикам. Внаслідок пожежі потерпіла - жінка 1944 року народження отримала опіки руки 2-3 ступеня, яку в стані середньої важкості госпіталізовано у міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. О 13:10 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:14 повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. На пожежі вогнем знищено матрац на площі 1 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: