У Львові велопатруль зупинив нетверезого водія

велопатруль_7_8_19

На вулиці Митрополита Андрея патрульні побачили, як автомобіль «Mercedes 124» рухався смугою для громадського транспорту. Транспортний засіб зупинили і повідомили 28-річному водієві про порушення. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Велопатрульні зупинили транспортний засіб. Від чоловіка відчувався запах алкоголю. Також вело патрульні помітили і інші ознаки сп’яніння. Водію неодноразово пропонували пройти перевірку або на місці пристроєм «Drager» або ж проїхати до медзакладу. Від обох способів він відмовився.

«На водія винесли постанову за частиною 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення за рух по смузі для маршрутних транспортних засобів (штраф – 510 гривень) та склали протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення за керування в стані сп’яніння (за рішенням суду санкція статті передбачає штраф 10200 гривень та позбавлення прав на рік). Посвідчення водія патрульні вилучили і видали тимчасовий дозвіл на керування, який дійсний лише три місяці», – повідомили в управлінні патрульної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: