На Львівщині з початку року розкрили 172 крадіжки з автомобілів

529683
Ілюстративне фото.

З початку 2019 року до підрозділів поліції області надійшло 431 повідомлення про крадіжки з автомобілів. Про це повідомили сьогодні, 8 серпня, в Головному управлінні поліції у Львівській області.

172 крадіжки з автомобілів розкрили, 52 зловмисникам, причетним до скоєння злочинів, повідомлено про підозру. За іншими випадками досудові розслідування тривають.

«Злодії викрадають з автомобілів все, що має хоч якусь цінність – мобільні телефони, магнітоли, навігатори, відеореєстратори, інструмент, запасні частини та залишені в салоні автомобіля документи. Інколи зловмисники викрадають цигарки чи продукти харчування – тоді вартість розбитого скла чи пошкоджених під час проникнення дверей автомобіля значно перевищує вартість викраденого майна», – повідомили в обласному управлінні поліції.

Способів проникнення у салон автомобіля чимало – шляхом вільного доступу (незамкнені вікна чи двері), шляхом розбивання вікна, зламу замків, пошкодження дверей, підбору ключів та коду до сигналізації тощо. Для скоєння такої крадіжки зловмиснику інколи достатньо кількох десятків секунд – розбити скло, вхопити річ, що лежить на видному місці, й втекти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: