Посадовцю митниці за напад на журналістку повідомили про підозру (відео)

1

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові, повідомили про підозру заступнику начальника відділу митного оформлення одного з митних постів Волинської митниці ДФС у завданні тілесних ушкоджень журналістці місцевого телеканалу в травні цього року.

Про це повідомили в ДБР.

За попередньою інформацією, правоохоронець, перебуваючи на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі, вступив у конфлікт із журналісткою місцевої телерадіокомпанії. Посадовець митниці із застосуванням сили відібрав у журналістки мобільний телефон, заподіявши потерпілій легкі тілесні ушкодження.

Наразі працівнику Волинської митниці ДФС повідомлено про підозру.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України.

Нагадаємо, події відбулися на початку травня нинішнього року в смт Світязь, у готельно-ресторанному комплексі «Лемарк», де керівник митного поста «Ягодин» Олександр Оникійчук святкував свій день народження. За кілька днів до цього польські митники затримали вантаж бурштину вагою 1,3 тонни, який не помітили ягодинські митники. Тож журналісти місцевого телеканалу «Аверс» вирішили дізнатися у посадовців, як таке сталося, оскільки раніше від коментарів вони відмовлялися.

Але розмова закінчилася штурханиною, пошкодженням камери оператора і погрозами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: