У Бориславі ремонтують «зелений театр»

68609502_1396082627205405_5694997961570779136_n

У міському парку Борислава триває ремонт «зеленого театру». Окрім внутрішніх приміщень, роботи виконуються на сцені театру та уже підходять до завершення.

Про це інформує Бориславська міська рада.

«Основний фронт робіт цього літа зосереджено на «зеленому театрі», – розповідає Ігор Саган, директор КП «Бориславський міський парк культури та відпочинку». – Будівля має просторі внутрішні приміщення, які годяться для розміщення адміністрації, кімнати персоналу, гримерної для артистів, та повноцінну сцену. Також є санвузол. Це все поступово приводимо до ладу, щоб створити комфортні умови як для персоналу, так і для відвідувачів парку».

На сьогодні у будівлі театру уже відремонтовано дах, активно використовується кабінет адміністрації, завершено ремонт туалетів, тривають роботи у кімнаті для персоналу та підходить до завершення ремонт сцени.

«За останні три роки наш парк стабільно демонструє позитивну динаміку в розвитку. Сумні часи для нього вже однозначно позаду. Попереду ще багато роботи, але ми впевнено йдемо до задуманого», – зауважив міський голова Ігор Яворський.

Нагадаємо, що цьогоріч завдяки перемогам у конкурсах у парку реалізовуватимуть два проекти – встановлення аптеки-музею Йогана Зега та скейт-парку. І в цьому напрямку уже активно працюють – збирають експонати для музею та готують ділянку, матеріали й обладнання для облаштування майданчика молодіжної спортивної активності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: