У Держприкордонслужбі стартували збори резервістів

news_20190808_162617_1565270777
Фото: ДПСУ.

На базі Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота розпочалися збори резервістів оперативного резерву першої черги Держприкордонслужби України. Про це повідомили сьогодні, 8 серпня, в прес-службі ДПСУ.

Під час двотижневого курсу підготовки вони отримають необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін. Основні зусилля будуть зосереджені на практичних заняттях.

Учасники військових зборів відпрацьовуватимуть вправи стрільб, прийоми з особистої безпеки, отримають навики в надані першої домедичної допомоги, вивчатимуть тактико-спеціальну підготовку.

«Одним із найголовніших напрямків підготовки буде курс з тактики прикордонної служби, де резервісти отримають практичний досвід дій у складі прикордонного наряду. В ході курсу навчатимуться виявленню і затриманню правопорушників, здійсненню контролю за дотриманням правил прикордонного режиму та виконанню інших завдань у межах ділянок відповідальності підрозділів охорони кордону. По закінченню підготовки учасники зборів матимуть відповідний багаж знань, що дозволятимуть їм, у разі такої необхідності, виконувати завдання з охорони кордонів нашої Батьківщини», – повідомили у ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: