У Львові демонтували 2623 рекламні конструкції, які були розміщені незаконно

reklamademontazh1-39fddb337f2e44308ea0a672363cbaa1

З початку року у місті демонтували 2623 рекламних конструкцій, які були розміщені незаконно – без відповідного дозволу, або ж термін дії дозволу на розміщення яких не було продовжено. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Працівники відділу оперативного реагування комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» демонтували понад 1616 зовнішніх рекламних конструкцій (939 демонтовано добровільно, 677 – примусово) та 1007 вивісок (686 демонтовано добровільно, 321 – примусово.

«Найбільший порушник у розміщенні самовільних рекламних засобів та спотворення міста – гральний бізнес. Їхні рекламні конструкції є досить агресивними та негативно впливають на сприйняття усього фасаду, будинків, вулиць нашого міста. Тому у 2018 році було демонтовано 113 таких рекламних конструкцій, а цього року – 138 конструкцій. Але власників це не зупиняє, і вони повторно встановлюють свої конструкції назад. Хоча у разі повторного самовільного встановлення, витрати на демонтаж, транспортування та зберігання постійно відшкодовуються у п’ятикратному розмірі», – наголосили в «Адміністративно-технічному управлінні» Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: