Україна й Туреччина обговорюють створення зони вільної торгівлі

звт туреччина

На переконання Ердогана, цілком реально збільшити товарообіг між державами удвічі.

Україна та Туреччина розглядають можливість підписання Угоди про вільну торгівлю. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції за результатами переговорів з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, повідомив Офіс президента.

«Ми домовилися про подальше розширення торговельно-економічної та інвестиційної співпраці. Обсяги нашої двосторонньої торгівлі у 2018 році склали понад 4 мільярди доларів США. І я впевнений, що це далеко не межа нашого потенціалу», – заявив Зеленський.

Ердоган зі свого боку зазначив, що під час двосторонньої зустрічі вони обговорили всі аспекти турецько-українських відносин.

«Ми переглянули кроки, які маємо зробити на шляху розвитку торговельно-економічної співпраці. Нарешті настав час фіналізувати переговорний процес щодо укладення Угоди про вільну торгівлю, перемовини щодо якої тривають вже багато років», – зазначив Ердоган.

Він додав, що товарообіг між Україною та Туреччиною може сягнути 10 мільярдів доларів США. На переконання турецького президента, досягнення цієї мети цілком реальне.

Президент України Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом у Туреччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: