В суботу у Львові частково перекриють рух через "Гонку Націй"

рух

Зокрема, перекриють вулиці Кривоноса та Опришківську.

Цієї суботи, 10 серпня, у Львові вдруге відбудеться гонка з перешкодами Race Nation. Аби забезпечити безпеку учасників, у місті частково обмежать рух транспорту.

"Гонка Націй" - це змагання зі спортивного туризму, яке проводять у Львові вже вдруге. Гонки з перешкодами відбудуться у Львові вже вдруге. Минулого року участь у змаганнях взяли майже 500 учасників, а цього року організатори очікують на майже 800 бігунів. Всі охочі зможуть випробувати свої сили у гонці з перешкодами. Новачки, любителі та професіонали змагатимуться у трьох окремих категоріях відповідно до рівня фізичної підготовки.

«У зв’язку з гонкою буде незначне перекриття руху та певні незручності для водіїв приватного транспорту. Буде перекрито вулицю Кривоноса на ділянці від вул. Гуцульської в напрямку парку Високий Замок. Також буде частково перекрито вулицю Опришківську, яка веде до вулиці Кривоноса. Що стосується громадського транспорту, то невеликих змін зазнає лише маршрут № 25», — зазначив Олег Партика, в. о. начальника управління транспорту ЛМР.

У день пробігу  також буде перекрито прохід на Високий Замок з 9:00 до 15:30 год. Організатори просять усіх мешканців та гостей міста вибачити за незручності та оминати ділянки за маршрутом змагань.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: