На Львівщині прикордонники затримали пакістанців

67948199_1638666546264578_4189991315963904000_n

На Львівщині прикордонники Мостиського загону разом з активістами громадського формування з охорони державного кордону затримали двох нелегалів з Пакистану. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Прикордонники відділу «Сянки», який охороняє частину гірської ділянки українсько-польського кордону на межі Львівської та Закарпатської областей, отримали вчора інформацію про невідомих, які прибули на залізничну станцію. Член громадського формування, який ідентифікував потенційних порушників кордону, отримав завдання вести спостереження за діями іноземців до прибуття групи реагування прикордонного підрозділу.

«Невдовзі, в ході перевірочних заходів, було встановлено, що зазначені чоловіки є громадянами Пакистану, 1988 та 1992 років народження, з документами що посвідчують особу. Іноземці пояснили, що до прикордоння вони прибули з метою подальшого незаконного перетину кордону та подорожі до країн Західної Європи, обставини прибуття в Україну затриманих з’ясовуються», – повідомили у регіональному управлінні ДПСУ.

За спробу порушення державного кордону України, вчинену групою осіб, іноземці будуть змушені заплатити штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, рішення у справі прийматиме суд.

«З травня цього року на державному кордоні України проводиться активна фаза спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2019. За час операції прикордонники Мостиського загону затримали 59 порушників державного кордону, з них 19 нелегальних мігрантів», – також повідомили у ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: