На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві

ZZZZZ prison 6939e301ddb33a2f3a085ade686f3370_XL

Житель Трускавця, який під час конфлікту до смерті побив товариша, може потрапити за ґрати на 10 років. Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Подія трапилася 25 липня цього року в Трускавці. 41-річний зловмисник під час раптового конфлікту зі 47-річним чоловіком завдав йому одного удару рукою в голову, внаслідок чого заподіяв тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому основи склепіння черепа, забою головного мозку з формуванням внутрішньо мозкових гематом лобних та скроневих долей, отогематоліквореї зліва та набряку головного мозку.

«Потерпілий помер від отриманих травм у Дрогобицькій міській лікарні №1. Затриманому оголошено підозру й, за клопотанням сторони обвинувачення, обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою без визначення розміру застави», – повідомили в обласній прокуратурі.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури жителю Трускавець повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), яка передбачає позбавлення волі від семи до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: