На місці «Рукавички» біля «Стрийського ринку» зведуть готель

14-Badyak-S.B._vul.-SH.-Rustaveli-40-8

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив реконструкцію магазину під готель на вул. Шота Руставелі, передає кореспондент Дивись.info.

«Стрийського ринку»

Зокрема, виконком видав С. Бадяку містобудівні умови та обмеження на реконструкцію будівлі магазину на вул. Шота Руставелі, 40 під апарт-готель із підземним паркінгом та вбудованими об’єктами торгівлі, громадського призначення у нижніх поверхах.

Проти затвердження містобудівних умов виступила громадська активістка Анна Біликівська.

«Детального плану території немає, зонування немає. Ми не маємо права робити якісь перетворення в історичному ареалі. Крім цього, ми маємо обов’язок інформувати ЮНЕСКО», - заявила активістка.

Втім, члени виконкому до цих аргументів не прислухалися і дозволили реконструкцію існуючої будівлі супермаркету «Рукавичка» за рахунок прибудови та надбудови. Йдеться про зведення додаткових чотирьох поверхів, внаслідок чого має постати 5-поверховий готель.

Згідно з виданими містобудівними умовами, площа земельної ділянки становить 0,05 га. Вона розташована в історичному ареалі Львова. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, вид використання – для обслуговування будівлі магазину.

Гранична висота забудови визначена на рівні 18 м. Максимальний відсоток забудови - 73%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: