Що дивитися цього літа. Кращі серіали серпня

1234новый коллаж

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Повернення на екрани культового серіалу «Беверлі-Хіллз», сатирична комедія про телепроповідників, які заробляють на прихожанах та фентезійний детектив з Орландо Блумом і Карой Делевінь в головних ролях — в кращих серіалах серпня.

BH90210/Беверлі-Хіллз

Канал FOX повертає на екрани культовий «Беверлі-Хіллз, 90210» під новим заголовком BH90210. Але це не просто перезапуск, а пряме продовження, яке розповість про пригоди вже дорослих героїв молодіжної драми.

Two Sentence Horror Stories/Страшні історії в двох реченнях

На CW прем'єра хоррор-антології Two Sentence Horror Stories («Страшні історії в двох реченнях»), яка перенесла на екран вірусні фанфіки і популярні страшилки, адаптовані під сучасну цифрову епоху.

https://www.youtube.com/watch?v=HeYe9yoQWBU

Our Boys/Наші хлопці

Our Boys («Наші хлопці») — міні-серіал HBO, заснований на історії викрадення і вбивства трьох ізраїльських підлітків бойовиками ХАМАС, що відбулися в 2014 році і відразу викликали шок і жах у Ізраїлі.

The Righteous Gemstones/Праведні Джемстоуни

Наступна новинка від HBO - сатирична комедія, поставлена Денні Макбрайдом, про тих, хто вірить, і тих, хто на цьому заробляє під назвою The Righteous Gemstones («Праведні Джемстоуни»). У центрі сюжету — відома сім'я телепроповідників. Нести слово Боже — справа непроста, тому Джемстоуни стурбовані не тільки духовним благополуччям своїх «прихожан», а й, зрозуміло, своїм власним матеріальним благом.

https://www.youtube.com/watch?v=KqJRIQO7sqw

Carnival Row/Карнівал Роу

Amazon представляє нам фентезійний детектив Carnival Row («Карнівал Роу») з Орландо Блумом і Карой Делевінь в головних ролях. Вони втілили на екрані образи детектива, який намагається зловити серійного вбивцю, і феї, що допомагає йому з розслідуванням. Обидва живуть в Бурзі, де по сусідству з корінними жителями мешкають казкові істоти, які втекли в місто зі знищених війною земель.

The Dark Crystal: Age of Resistance/Темний кристал: Епоха опору

Проводжаємо літо в компанії з Neflix і фентезі The Dark Crystal: Age of Resistance («Темний кристал: Епоха опору»), приквелом лялькового фільму 1982 «Темний кристал». Головні герої новинки — гелфлінгі Райан, Бріа і Дит — піднімають бунт проти скексісов, дізнавшись, що ті пошкодили магічний кристал, яке підживлює життя в світі.

Головній трійці свої голоси подарували Терон Еджертон, Аня Тейлор-Джой та Наталі Еммануель. У це важко повірити, але на другорядних ролях ми почуємо Хелену Бонем Картер, Тобі Джонса, Олену Хіді, Наталі Дормер, Марка Хемілла, Алісию Вікандер, Марка Стронга, Саймона Пегга, Гугу ембат-Ро, Енді Семберг та Сігурні Уівер.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: