У Львові горів підвал у багатоповерхівці

пожежа_9_8_19

Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 20 кв.м., пошкоджено облицювання стін на площі 25 кв.м. та електропроводку на площі 2 пог. м.

Як інформує прес-служба ДСНС Львівщини, у четвер, 8 серпня, о 18:15 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. В.Чукаріна.

Пожежа виникла в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова.  На момент прибуття перших підрозділів до місця виклику, з підвалу вибивався густий чорний дим, та вся сходова клітка була заповнена токсичними продуктами згорання, внаслідок чого мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання і вийти на вулицю.

Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на порятунок людей. Переглянувши кожну квартиру та переконавшись у відсутності небезпеки для людей, рятувальники за допомогою рятувального пристрою евакуювали на свіже повітря 10 осіб. Поряд з порятунком людей, вогнеборці працювали по розвідці та ліквідації загорання.

О 18:51 пожежу локалізували, та о 19:51 повністю ліквідували в складі  п’яти ланок газодимозахисної служби.

До ліквідації пожежі залучили 23 чоловіки особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: