Львівських підприємців запрошують презентувати свій економічний та інвестиційний потенціал в Італії

irkutskaja_oblast_i_jakutija_zaklyuchili_dogovor_photo_big_1565357156_560x364_3_0
Фото: ЛОДА

З 16 до 17 вересня Торгово-Промислова Палата Італія-Україна організовує загальнонаціональний робочий стіл «Презентація України та можливості бізнесу», а саме презентація економічного та інвестиційного потенціалу України  у м. Барі, а також Державний семінар на найвищому рівні в м. Таранто.

Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

В межах цих двох заходів компанії та підприємства Львівщини мають можливість презентувати свій економічний та інвестиційний потенціал, а також взяти участь у В2В зустрічах.

З draft-програмою заходів можна ознайомитися за посиланням. 

За додатковою інформацією звертайтесь до Служби експортера департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації за номером.: (032) 261-27-13; 261-26-65 та e-mail: [email protected]; [email protected].

Зазначимо, що робочий стіл, а також семінар відбудуться в межах 83-ї Міжнародної виставки Fiere de Levante в м. Барі, Італійська Республіка. Виставка триватиме з з 14 до 22 вересня.

Як інформують у департаменті, участь у виставці дасть змогу реалізувати низку цікавих проектів для посилення міжнародної співпраці між Україною і Італією.

83-тя Міжнародна виставка Fiere de Levante цьогоріч відбудеться під гаслом «Де пульсують ідеї». В межах заходу обговорюватимуть актуальні теми, серед яких зміна клімату та енергетичний перехід, технологічні інновації та виробництво майбутнього, охорона здоров’я та освіта, міжнародне співробітництво, інфраструктура, економічний розвиток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: