У парках Львівщини може з'явитися кнопка екстреного виклику поліції

1189275
Фото: відкриті джерела

Міністерство регіонального розвитку та будівництва пропонує внести у державні будівельні норми пункт про облаштування парків та інших громадських місць кнопками екстреного виклику поліції.

Про це у Фейсбуці повідомляє заступник голови Мінрегіону Лев Парцхаладзе.

"Друзі, ми наразі переглядаємо норми безпеки у парках. Відтак є пропозиція, яка зараз розглядається - влаштовувати в цих громадських місцях спеціальні бокси із кнопкою екстреного виклику поліції. З чим це пов'язано? Це безпека і постійний зв’язок із працівниками служби у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації. Тим паче, що у деяких нових парках це вже починають робити. Тому чому б не унормувати це питання і в ДБН?", - йдеться у повідомленні.

Ідею встановлення кнопок виклику екстреної допомоги в парках підтримали і у Facebook. Практично всі із більше ніж 5 тисяч користувачів, які відреагували на опитування, “ЗА” влаштування кнопок виклику екстреної допомоги у парках. Також багато хто запропонував за можливості облаштувати такі бокси із кнопками системами відеоспостереження або іншого захисту від помилкових викликів поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: