У Національній академії сухопутних військ першокурсники опановують «курс молодого бійця» (відео)

Screenshot_3
Фото: скріншот.

Новобранці Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного опановують тактику, інженерну, вогневу й психологічну підготовки та тактичну медицину. Про це повідомили в міністерстві оборони України.

«Це далеко не повний перелік військових дисциплін, які опановують першокурсники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Майже місяць є у близько чотирьох з половиною сотень вчорашніх школярів та ліцеїстів для того, щоб ознайомитись з азами військової служби, навчитись основним елементам армійської майстерності, а головне – звикнути до напруженого розпорядку дня, вимогливої військової дисципліни, зрозуміти свої роль та місце у колективі», - повідомили у прес-службі.

Первинна військово-професійна підготовка першокурсників відбувається на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що входить до складу видового військового вишу. Триватиме так званий «курс молодого бійця» для цьогорічних першокурсників Національної академії сухопутних військ до середини серпня.

По поверненні до стін академії у Львові юнаки та дівчата складуть Військову присягу на вірність українському народові, а вже з першого вересня приступлять до інтенсивного навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: