Реакція соцмереж: очільник області розпитав користувачів Фейсбуку про необхідні зміни до законодавства

мал

Маркіян Мальський попросив жителів Львівщини вказати на слабкі місця у законодавстві. Пропозиції планує передати новообраним депутатам від області для подальшого розгляду у ВР.

«Колеги, для підтримки максимальної ефективності роботи новообраних депутатів ВРУ від Львівщини ініціюю визначення потреб змін до законодавства, які будуть їм передані. З нашої сторони усі департаменти вже подали свої пропозиції. Прошу написати під цим текстом які вважаєте найбільш потрібні зміни до існуючого законодавства. Дякую!» - написав Маркіян Мальський на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/509669808/posts/10157570847284809/

Користувачі із пропозиціями не забарилися. Серед ідей - розробка детальної національної програми пільг для інвесторів, що хочуть розмістити своє виробництво в Україні; пропозиція щодо персональної сплати податків з доходів громадян; ухвалення законодавчої норми, що унеможливить передачу стратегічних об'єктів життєзабезпечення місцевої громади, (тепло, вода, світло) в одноосібне управління приватного капіталу і так далі.

Серед коментаторів знайшлися і скептики. «Удосконалення чинного законодавства нічого принципово не змінить - потрібні глибокі політичні реформи у відносинах суспільства і держави, у принципах формування і функціонування ключових інститутів держави», - написав один із користувачів мережі під дописом Мальського.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: