У 80-й бригаді провели навчальні збори командирів рот та батарей (фото)

68425556_658664641305278_5808557644201328640_n
Фото: 80-а бригада.

Навчання відбулися на базі батальйонної тактичної групи львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади в Чернівцях. Про це повідомили в прес-службі 80-ї бригади.

Учасники збору відпрацьовували впродовж трьох днів напрямки застосування підрозділів, порядок організації основних видів забезпечення бойових дій підрозділів тощо. Офіцери поглибили теоретичні знання з питань організації та здійснення основних складових ведення бойових дій, удосконалювали свої навички під час польових занять, а також обмінялись досвідом, набутим під час виконання завдань за призначенням.

Керівник збору, заступник командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, підполковник Олег Баляс, зазначив: «Наше завдання максимально якісно підготувати командирів рот та батарей. До офіцерів було доведено необхідну теоретичну базу та проведено низку інструкторсько-методичних, методичних та практичних занять. А для вдосконалення практичних вмінь та навичок командирів рот та батарей) під час організації та проведення інструкторсько-методичних занять з підрозділами, ми провели практичні заняття на полігоні.

«Увага офіцерів зверталась на запровадження нових форм і методів підготовки підрозділів, які максимально наближені до реальних бойових дій. Також під час збору було проведено заняття з порядку виявлення цілей противника та їх ураження в ході коректування вогню БПЛА, заняття з невідкладної медичної допомоги в бойових умовах», – повідомили у прес-службі.

На цьому зборі було досягнено єдиних поглядів та методики проведення заходів відновлення боєздатності підрозділів, що є важливим фактором виконання в майбутньому бойових завдань , командирів рот націлено до відпрацювання та створення «арсеналів тактичних прийомів і дій», що забезпечить в подальшому ефективне навчання підлеглих відповідно до вимог та реалій сучасного бою.

«Такі збори потрібні, на них керівники занять нам пригадали керівні документів,зміни в них, якими необхідно керуватись у повсякденній діяльності,пригадали методику проведення та організації занять з підлеглим особовим складом. Було досягнуто єдиних поглядів на організацію занять з особовим складим. Велику зацікавленість у мене та інших була до застосування БПЛА у сучасному веденні бойових дій», - зауважив командир роти вогневої підтримки, лейтенант Дмитро Савон.

Під час підведення підсумків командирського збору, командиром 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, полковником Володимиром Швораком, відзначено основні напрямки роботи командирів рот (батарей) в організації їз службової діяльності та проведенні занять з особовим складом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: