У Львові перевірять законність будівельних робіт на Антоновича

58258aa51bc31045e9711b700914396e

Франківська районна адміністрація звернулася до Інспекції ДАБК Львова з клопотанням перевірити законність будівельних робіт на вулиці Антоновича, 100. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Інспекція ДАБК у Львові здійснить перевірку. За попередньою інформацією, приміщення будівлі знаходяться у приватній власності фізичної особи, а перший поверх орендує церква.

«Церква жодних робіт у приміщенні не проводить. Будівельні роботи проводяться фізичною особою. Якщо виявиться, що ці роботи самовільні, або не відповідають вимогам законодавства, то винних осіб буде притягнуто до відповідальності», - повідомили у ЛМР.

Інформація, яка наявна в інспекції наразі, це те, що це приміщення знаходиться у приватній власності фізичної особи, а перший поверх цього об’єкту орендує церква. За попередньою інформацією, церква жодних робіт у приміщенні не проводить. Роботи, які здійснюються щодо можливої надбудови, проводяться фізичною особою. Однак, станом на зараз власника приміщень немає в межах України. Вона буде ближче до кінця тижня.

Тому, інспекцією буде поведено перевірку законності будівництва на об’єкті на вулиці Антоновича, 100. Ми її проведемо в межах 10-денного терміну, визначеного законодавством. І якщо виявиться, що ці роботи самовільні, або не відповідають вимогам законодавства, то винних осіб буде притягнуто до відповідальності.

«Незважаючи на те, чи це є приватна ділянка чи приватна будівля, проводити реконструкцію чи капітальний ремонт, а також нове будівництво можна лише отримавши дозвільні документи, які дають право на проведення робіт. Поки що немає інформації, чи власник має містобудівні умови та обмеження та дозвільні документи на проведення робіт. Ці факти можемо з’ясувати під час перевірки. Адже завжди є моменти, коли дозвільні документи могли бути видані до дії реєстру дозвільних документів, який є зараз – це можуть бути старі документи, яких немає в реєстрі, проте вони дають право виконувати будівельні роботи. Тому остаточна інформація щодо законності будівництва можлива лише після проведення перевірки», - повідомив керівник юридичного відділу Інспекції ДАБК у Львові Святослав Кіндратів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: