У Львові затримали підозрювану у вбивстві пенсіонера

naruchniki-690x389

20-річна львів’янка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жорстоко побила пенсіонера. Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, у прокуратурі Львівської області.

За процесуального керівництва Личаківського відділу Львівської місцевої прокуратури №1 повідомлено про підозру 20-річній львів’янці у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Подія трапилася цьогоріч в ніч з 28 на 29 липня у Львові.

«Підозрювана, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході словесного конфлікту із 83-річним потерпілим, нанесла останньому невстановлену кількість ударів кулаками рук в голову та по тулубу. Продовжуючи свій злочинний умисел, лиходійка завдала потерпілому велику кількість ударів дерев’яним стільцем та невстановлену кількість ударів кухонним ножем. Після цього, зловмисниця покинула приміщення квартири, а чоловік, якого вона залишила у непритомному стані, від отриманих травм помер», – повідомили у прокуратурі.

Личаківським районним судом Львова,  за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваній обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування триває, у провадженні призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до 10 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: