З’явилося відео погоні патрульних за автовикрадачем

67880847_2397029307017347_6199910421353201664_n

Зловмисник тікаючи від патрульних на краденому автомобілі розбив його і спробував накивати п’ятами через поля.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Сьогодні, близько 4 години ранку, патрульні 4 батальйону отримали орієнтування про викрадений на вулиці Івана Величковського автомобіль Toyota Prado сірого кольору. Зі слів заявника, автомобіль рухається на виїзд зі Львова вулицею Шевченка. Екіпаж, який перебував на вулиці Городоцькій, виїхав за межі міста і очікував, що автомобіль може проїхати повз них. Через лічені хвилини поліцейські побачили ідентичний до викраденого позашляховик, але зі зміненими номерами. Він рухався він зі швидкістю близько 80 км/год. Патрульні прийняли рішення переслідувати автомобіль.

Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, звуковий сигнал і давши вказівку водієві зупинитися, почали переслідування, бо водій проігнорував усі вимоги і збільшив швидкість до 170 км/год.

Втікаючи, утікач виїжджав на зустрічну смугу. Під час переслідування екіпаж через рацію попросив допомогу колег. На перехресті з кільцем у селі Сокільники водій не впорався з керуванням, в’їхав у відбійних та з’їхав у кювет. З салону позашляховика вибіг чоловік і почав втікати в напрямку приватних будинків. Поліцейські вибігли за ним і почали переслідування полем, до них одночасно приєднався ще один екіпаж і рота тактико-оперативного реагування. Правопорушника оточили і дали вказівку не чинити опору, після чого затримали.

Патрульні встановили особу затриманого, ним виявився 22-річний львів’янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів та власника автомобіля. Він підтвердив, що це його транспортний засіб, адже на ньому встановлений трекер для відстежування. Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: