«Зеленський – як миша, яка довірилася коту», – Безсмертний пояснив своє звільнення з ТКГ

109f6c97-2548-4253-a554-cceceaa59a2c

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що Путін може бути союзником.

Про це звільнений з ТКГ у Мінську Роман Безсмертний розповів в ефірі 24 каналу, передає ВВС.

«Я вірю в бажання Зеленського зробити краще, але він, на жаль, зараз сунеться в пастку. Він просто не розуміє, з ким має справу. Це його свідоме переконання, що Путін у цій ситуації може бути якимось союзником. Зеленський у цьому протистоянні зараз виглядає як миша, яка довірилася коту. Цей кіт пограється з мишею, а потім її покарає за це», - сказав Безсмертний.

Політик також вважає, що його звільнили за публічну позицію.

«Таємниці в цьому немає. Є моя публічна позиція. І це позиція не тільки по відношенню тактики дій в переговорній групі, але і по відношенню тактики дій на лінії розмежування. Якщо взяти історію за 3 останніх місяці, то я чесно, коректно, відкрито говорив , що тут треба діяти так, а тут ось так ... », - пояснив він.

Безсмертний наголосив, що не може зрозуміти позиції, коли Україна - сильна країна - демонструє боязнь щодо неорганізованої РФ, чому не відповідають на фронті, коли йде обстріл, «не треба телефонувати Путіну, треба діяти різко і послідовно».

Раніше у Facebook політик розкритикував нормандський формат за бездіяльність і відсутність  відповіді на питання континентальної і світової систем безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: