У Львові податківці вилучили партію взуття вартістю п’ять мільйонів гривень (фото)

68882534_2392732264149298_5922182064873930752_n

У Львові вилучено партію взуття європейських виробників вартістю понад 5 мільйонів гривень, ввезеного в Україну без сплати податків та митних платежів.

Про це повідомили в ДФС у Львівській області.

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області ліквідували схему реалізації взуття європейських виробників, незаконно ввезеного в Україну та вилучили велику партію продукції.

Було встановлено, що на один із складів Львова звозили подрібненими партіями взуття європейських виробників (Іспанія, Італія, Португалія) без сплати податків та митних платежів.

Потім товар продавали через Інтернет-магазини. При цьому розрахунок за реалізовану продукцію здійснювався готівкою та шляхом перерахунку коштів на банківські карти. Вказані операції не обліковувалися.

За результатами санкціонованого обшуку, проведеного на складі, з незаконного обігу вилучено взуття європейських виробників вартістю більше 5 млн. грн., ввезеного на територію України без сплати податків та митних платежів, майже 120 тисяч євро та 30 тисяч доларів необлікованої готівки та чорнову бухгалтерію.

Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: