На Львівщині митники вилучили майже півтори тонни одягу (фото)

68635921_2394664147289443_5133402048129138688_n
Фото: ДФС,

У пункт пропуску «Краковець – Корчова» з Польщі прибули два вантажні автомобілі під керуванням мешканців Львівщини. Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

Під час письмового декларування один із водіїв повідомив митникам про відсутність у нього будь-яких товарів. Однак під час огляду транспортного засобу на спальному місці в кабіні було виявлено п’ять поліетиленових мішків нового одягу, зокрема 344 одиниці джинсів та безрукавок. В іншій машині митники знайшли майже 200 пар джинсів. Водій заявив, що перевозить одяг, проте не вказав його кількості та вартості, оскільки йому про це не відомо, адже він не є власником товару, а отримав його від невідомої особи, яка попросила перевезти цей товар через митний кордон України.

У пункті пропуску «Шегині – Медика» громадянин Молдови транзитом через територію України в Молдову переміщував згідно з поданими товаросупровідними документами одяг, що був у використанні, виробництва ЄС і додаткові речі до нього вагою одну тонну загальною вартістю 7 900 Євро.

Проте митники здійснили повний огляд вантажу і виявили, що насправді везуть товар з етикетками без ознак зношеності. У цьому випадку керівник компанії-відправника товару як підставу для його переміщення подав документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування, ціни та вартості.

«Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. В усіх випадках товар вилучено. Справжню його вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду», - повідомили у ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: