На Львівщині прикордонники затримали двох мандрівників з Індії

68583186_1643991235732109_1532396970608427008_n

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали двох індійців, які збиралися перетнути кордон без документів. Про це повідомили у ДПСУ Львівської області.

Вчора, 14 серпня, на Львівщині, співробітники відділу «Сянки», отримали інформацію від місцевих жителів міста Турка про двох чоловіків азіатської зовнішності яких бачили на залізничній станції.

До місця виявлення невідомих негайно вибула група реагування від прикордонного підрозділу. В рамках взаємодії до пошуку можливих порушників кордону доєднались і співробітники Турківського відділення поліції. По прибуттю на станцію розшукуваних іноземців було знайдено – ними виявились (зі слів) громадяни Індії 1981 та 1987 років народження, документів при собі вони не мали.

«Мандрівники повідомили, що до прикордоння вони прибули з метою пошуку подальшого шляху до Польщі, а далі до країн західної Європи. Тривають заходи встановлення обставин прибуття іноземців в Україну», - повідомили у ДПСУ.

Чоловіків затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи та припинення правопорушення. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд. Крім того прикордонники клопотатимуть про примусове повернення іноземців до країни походження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: