Садовий прокоментував затримання чиновниці ЛМР на хабарі

IMG_1132

Міський голова Андрій Садовий хоче бачити об’єктивне розслідування випадку затримання на хабарі працівниці Львівської міської ради.

Про це він заявив у коментарі журналістам, передає кореспондент Дивись.info.

«Затримали адвокатесу, в неї були гроші. Я б дуже хотів щоб правоохоронці провели якісне розслідування, і встановили хто давав, кому і за що. Поки що ми маємо розпливчасту інформацію. Якщо боронь Боже хтось з чиновників ЛМР дотичний  - виганяємо автоматично і без дискусій, будемо вимагати самого суворого покарання. Але я хочу бачити розслідування. Пригадуєте інформацію про керівника управління контролю і аудиту Олега Дроздова. Вся ця справа розсипалася, доведено що це була штучно створена ситуація дачі хабара. Можливо хтось хотів собі галочку поставити. Тому я б хотів щоб ці факти буди доведені», - заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у четвер, 15 серпня, під час одержання чергового хабара у розмірі 300 доларів США та 2000 гривень за прискорення процедури оформлення земельної ділянки правоохоронці викрили заступницю відділу реєстрації речових справ на нерухоме майно Ілону Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: