Біля Стрийського парку збудують торгово-офісний центр

27-PP-Mega-Teh-TZOV-Galproektmontazh_Voloska1-a-SHota-Rustaveli13-5-900x636

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво торгово-офісного центру на вул. Волоській.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком видав ПП "Мега-Тех" та ТзОВ "Галпроектмонтаж" містобудівні умови та обмеження на будівництво торгово-офісного центру з підземною автостоянкою у двох рівнях на вул. Волоській, 1, вул. Волоській, 1-А, вул. Шота Руставелі, 13 зі знесенням існуючих будівель.

Згідно з рішенням виконкому, торгово-офісний центр збудують на чотирьох земельних ділянках, площею 0,2182 га, 0,0420 га, 0,0044 га та 0,1909 га, що є комунальною власністю. Зараз на цих ділянках розташована автостоянка та МАФи, які виконком дозволив знести.

Функціональне призначення земельних ділянок – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Вид використання – для будівництва та обслуговування торгово-офісного комплексу з підземним паркінгом. Ділянки належать до зони Г-2 – зони центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до детального плану території у районі вул. Волоської

Гранична висота забудови визначена на рівні 21,6 метрів. Максимальний відсоток забудови ділянок – 54%.

Майбутній торгово-офісний центр матиме вигляд каскаду, його поверховість становитиме від 2 до 5 поверхів, крім цього він матиме підземну парковку на два поверхи, частину місць якої буде зарезервовано для мешканців прилеглих будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: