Львів доплатить контрактникам ЗСУ

dsc2000-8618b0983184622d6d3fbeb066aa0ee1

Виконавчий комітет міської ради затвердив порядок надання матеріальної допомоги львів’янам-контрактникам ЗСУ,  передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про одноразову допомогу в розмірі 25 тис. грн мешканцям Львова, які підписали (підпишуть) контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України у період з 6 червня по 31 грудня 2019 року на строк не менше трьох років для проходження військової служби у ЗСУ та зараховані до списків особового складу військових частин Збройних Сил України, і на момент підписання контракту одночасно відповідали таким вимогам:

— перебували на військовому обліку Галицько-Франківського та Личаківсько-Залізничного об’єднаних районних, Сихівського та Шевченківського районного військових комісаріатів і підписали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України.

— місце проживання зареєстроване у м. Львові, м. Винники, смт. Рудно та смт. Брюховичі.

Право на одноразову виплату поширюється також на військовослужбовців, які під час проходження військової служби у Збройних Силах України підписали повторний контракт на строк не менше трьох років для подальшого проходження військової служби у ЗСУ та проходять військову службу безпосередньо у військових частинах Збройних Сил України, і місце проживання яких зареєстроване у м. Львові, м. Винники, смт. Рудно, смт. Брюховичі, після їх особистого звернення до військового комісара одного з військових комісаріатів м. Львова.

Підставою для отримання одноразової виплати є подання військового комісара одного з військових комісаріатів м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: