Перевантажувальна станція сміття на Північній працюватиме ще місяць

DSC08427

Виконавчий комітет Львівської міської ради вчергове дозволив ТОВ «Аве Львів» користуватися ділянкою на вул. Північній для перевантажування сміття, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради вчергове дозволив ТОВ «Аве Львів» користуватися ділянкою на вул. Північній для перевантажування сміття.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Як розповів директор ТОВ «АВЕ Львів» Олег Гайовишин, компанія продовжує працювати над пошуком нової ділянки для перевантаження сміття, втім наразі безрезультатно.

«Де ми тільки не домовляємося, вже виходимо на цінову пропозицію 50-100 тисяч за клаптик території. Але тільки озвучуємо, що це буде перевантаження відходів, відразу з’являється спротив. Зараз ведуться перемовини по трьох ділянках, але дуже складно переконати громаду. Якщо навіть місцеві депутати за, то з’являться кілька людей, які піднімають шум, обіцяють перекриття доріг. Тому на жаль, не можемо зараз назвати варіанти куди ми зможемо  перебратися», - констатував Олег Гайовишин.

Своєю чергою заступник міського голови Львова Геннадій Васьків нагадав, що з середини вересня розпочнеться капітальний ремонт вул. Курмановича і вул. Д. Апостола, і з цього часу заїзд на вул. Північна для ТОВ «АВЕ Львів» стане неможливим.

Відтак, виконком дозволив користуватися ділянкою до 14 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: