Пластуни проведуть табір для дітей-сиріт, чиї батьки загинули на війні

thumb_1477_news_photo_big
Фото з відкритих джерел.

З 24 по 30 серпня 2019 року, пластунки із куреня «Спартанки» проведуть табір для дітей, чиї сім’ї зазнали втрат та важких наслідків під час війни на Сході України. Про це повідомляє прес-служба НСОУ «Пласт» станиця Львів.

Сорок хлопців та дівчат віком 11-13 років із всієї України помандрують до мальовничих Карпат - у село Гребенів (Сколівський район), де проведуть насичений і повний пригод тиждень.

За легендою цьогорічного табору дітки поринуть у космічну атмосферу - побувають на тематичних планетах, де зустрічатимуть улюблених героїв та вчитимуться розрізняти добро і зло.

У таборі діти будуть дихати свіжим гірським повітрям, плавати у басейні та спілкуватися з друзями. Перебування у таборі для дітей є абсолютно безкоштовним, завдяки спонсорам, більшість з яких незмінно фінансово чи своєю продукцією сприяють проведенню таборів.

«Цього року, вкотре, табір відбувається за підтримки благодійної організації Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе. Нагадаємо, що такі табори пластуни проводять двічі у рік, взимку та влітку, починаючи з 2014 року. Кожен табір має свою тематику та легенду. У січні 2019 року табір відбувався у селі Славське, де згідно з легендою діти подорожували «Полярним Експресом», де зупинками були казкові та кінематографічні герої, - повідомили у прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: