Стала відома програма Маршу нескорених на День незалежності у Львові

IMG_0222-630x420
фото ілюстраційне

24 серпня у Львові проведуть Марш нескорених, щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв та морально підтримати українських воїнів.

Про це у п'ятницю, 16 серпня, під час брифінгу розповів ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв, передає ІА Дивись.info.

За його словами, цей захід буде проходити без символіки та гасел політичних партій, і будь-які провокації будуть зайві на цьому святі.

«Ми хочемо об'єднатися та організувати збір учасників ходи біля центрального входу Личаківського кладовища о 08:45. Офіційні заходи розпочнуться о 09:00, а саме з вшанування загиблих героїв за вільність та незалежність України, потім о 09:45 формування колони біля входу з поля почесних поховань №76 і старт ходи з символікою, банерами та прапорами», - розповів Артур Кирєєв.

Артур Кирєєв додав, що почесним маршем учасники завітають у Військовий госпіталь, де проведуть низку подій.

«У Військовий госпіталь ми будемо заходити маршем. Там буде представлена виставка від 80-ї бригади. Також влаштуємо маленький флешмоб на знак подяки волонтерам і всім організаціям, які допомагали на протязі багатьох років воїнам і пораненим», - додав Кирєєв

Після проведення заходів у Військовому госпіталі учасники маршу підуть до Гарнізонного храму, де пройде молитва за здоров'я захисників України .

Маршрут ходи: Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №76), вул. Вахнянина, вул. Левицького, вул. Мечникова, вул. Личаківська, 26 (Військовий госпіталь), площа Соборна, площа Галицька, площа Міцкевича, вул. Театральна, 11 (Гарнізонний храм Святих Апостолів Петра і Павла)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: