У зоні ЮНЕСКО зведуть культурно-духовний центр

105342b2f86089272938a00d40aeab86

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив погодив із зауваженнями будівництво культурно-духовного центру на вул. Б. Хмельницького, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив із зауваженнями будівництво культурно-духовного центру на вул. Б. Хмельницького, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема виконком видав релігійній організації «Провінція отців Василіян Найсвятішого Спасителя в Україні Української греко-католицької церкви» містобудівні умови та обмеження на будівництво культурно-духовного центру для проведення реколекційних практик з демонтажем аварійного будинку на вул. Б. Хмельницького, 34, 36.

Як заявила начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, існуючий будинок зберегти неможливо.

Водночас вона висловила зауваження до поверховості майбутньої будівлі.

«В історико-містобудівному обгрунтуванні було обмеження щодо висоти. У містобудівних умовах вказана висота 18 м, але її потрібно знизити до 14,5 м. Однозначно верх треба забрати. Ми з архітектором це питання проговорили, ми згідні змінити проект і отці-василіяни теж», – заявила Лілія Онищенко.

Площа земельної ділянки становить 2,6166 га га, вона призначена для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

Максимальний відсоток забудови визначено на рівні  15%, гранична висота – 14,5 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: