На Львівщині виявили міні нарколабораторію з вирощування конопель (фото)

68972141_1644953555635877_7596356382664687616_o
Фото: Прес-служба Мостиського прикордонного загону

За оперативною розробкою прикордонників разом з поліцією на Львівщині припинено діяльність чергового вирощувача наркосировини.

Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону

15 серпня, під час обшуку житла та присадибної ділянки мешканця Мостиського району Львівщини було виявлено рослини та готові до збуту висушені та подрібнені частини коноплі.

Всього в підвалі будинку в ході процесуальних заходів правоохоронці знайшли 5 рослин коноплі, значну кількість розфасованих поліетиленових пакетів та банку об’ємом 2 літри з висушеним та подрібненим матеріалом, а також необхідні матеріали та засоби для вирощування наркосировини у закритому ґрунті.

Нарковмісні рослини та висушені їх частини вилучені співробітниками поліції для подальшої експертизи, триває комплекс процесуальних заходів з метою оголошення підозри об’єкту кримінального провадження та подальшої передачі матеріалів справи до суду.

Заходи проводились оперативними співробітниками Західного регіонального управління та співробітниками Яворівського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області в рамках роботи по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР за ст. 310 ККУ «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: