До дня народження Кузьми Скрябіна у Ботанічному саду відбувся концерт (фото)

12
Фото: ЛОДА

17 серпня, у день народження Кузьми Скрябіна, у Ботанічному саду імені Івана Франка стартував масштабний концерт «Шампанські очі».

У межах заходів для присутніх звучать відомі пісні з репертуару Кузьми Скрябіна у виконанні естрадно-симфонічного оркестру під керівництвом відомого українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка, повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Я думаю, що усі погодяться з тим, що Андрій був тією людиною, яка не знала обмежень та кордонів. Він був впевненим, не боявся і міг назвати речі своїми іменами. Усі ви погодитеся, що на сьогодні він залишається найбільш глибоким співаком української естради, який вмів своїми текстами висвітлити те, що є у нашій державі», - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський.

Окрім того, він подякував матері співака Ользі Михайлівні Кузьменко та наголосив: «Андрій є зразком того, ким треба бути, є прикладом для інших».

Зазначимо, що захід відбувається з ініціативи батьків співака.

Проект «Шампанські очі» – це екстрадно-симфонічна версія хітів Андрія Кузьменка, зокрема «Спи собі сама», «Мам», «Люди, як кораблі» і, звісно ж, пісня із однойменною назвою проекту.

Прем’єра проекту відбулась у грудні минулого року, музиканти проїхали 15 міст Україною.

Родзинкою заходу стане виступ італійського співака та композитора Альфонсо Олівера, який виконає пісню «Мам».

Вилучені кошти від продажу квитків скерують у Благодійний фонд Кузьми Скрябіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: