На Львівщині завершились навчання керівників конвойних підрозділів Нацполіції

kon14
Фото: Національна поліція

Загалом участь у тактико-спеціальних навчаннях взяли 76 поліцейських  з усіх областей України і сьогодні, 17 серпня, учасники завершального третього етапу - 25 керівників конвойних підрозділів, отримали сертифікати.

За наказом керівництва Національної поліції України командири конвойних підрозділів, їх заступники, а також начальники секторів та відділень, пройшли підготовку на базі Навчального центру Національної гвардії України у місті Золочів, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Від березня цього року, в процесі реформування, у структурі Національної поліції України було створено 37 підрозділів конвойної служби. Для керівників цих підрозділів була розроблена спеціальна програма навчань, яка охоплювала весь спектр завдань, поставлених перед службою і у липні вона запрацювала",- розповів заступник начальника управління організації діяльності підрозділів конвойної служби департаменту превентивної діяльності Національної поліції України майор поліції Володимир Бондаренко.

Тактико-спеціальні навчання поліцейських проводились у три етапи спільно із бійцями Національної гвардії України. Учасники відпрацьовували способи взаємодії, які в подальшому будуть використані для створення нормативної бази, практичні завдання, зокрема, роботу в судах, дії конвойних нарядів під час здійснення конвоювання затриманих чи засуджених осіб в автомобілі, ешелоні, на обмінних пунктах, під час виникнення надзвичайних подій чи ситуацій, а також обмінювались досвідом.

Фото: Національна поліція

"Загалом навчання пройшли 76 поліцейських з усіх областей України. Перша група була сформована з заступників керівників підрозділів, у складі другої були начальники секторів та відділів, а у третій - керівники. Усі вони отримали дуже цінні теоретичні та практичні знання", - зазначив Володимир Бондаренко.

Фото: Національна поліція

На початку і по завершенні навчань учасники проходили тестування для оцінки їх знань та навичок і ті, хто отримав сертифікати, у територіальних підрозділах будуть ділитись досвідом зі своїми підлеглими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: