У Львові відбудеться фестиваль «Чисте Місто Фест 2019»

chystemisto-e926662ac7127653a9f55d68fbbfb4e3

14 вересня з 11.00 по 22.00 год у Львові, у ТРЦ Victoria Gardens, відбудеться просвітницький, виставково-розважальний захід «Чисте Місто Фест 2019», метою якого є формування екологічної свідомості львів’ян та гостей міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В одному місці планують зібрати провідні екоініціативи та екопроекти, а також перевізників твердих побутових відходів, експертів, переробників вторинної сировини та виробників екологічної продукції. Вхід вільний.

«На заході львів’яни та гості міста зможуть дізнатись про поводження із відходами, почути, що думають про охорону довкілля відомі люди, побачити спеціалізовану техніку, яка прибирає наше місто, скуштувати корисну екоїжу та дізнатись, як працюють підприємства, що роблять наше місто чистим, а спосіб життя здоровішим. А ще — принести та здати вторсировину, дізнатися про її подальший шлях та переробку. У такий спосіб разом із нашими екодрузями хочемо мобілізувати усіх львів’ян навколо раціонального поводження з відходами та збереження довкілля», — повідомили у ЛМР.

Також на заході буде дитяча зона. Для маленьких львів’ян влаштують різноманітні екоігри, конкурси, еколотерея, майстер-класи та вистава «Знайдена лялька» Львівського обласного академічного театру ляльок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: