Бойовики сім разів порушили тишу на Донбасі – поранено українського бійця

окопи

20 серпня бойовики на Донбасі сім разів обстрілювали українські позиці. Внаслідок обстрілів поранено українського бійця.

Про це повідомляє прес-служба штабу Об’єднаних сил.

«20 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 5 обстрілів: неподалік Талаківки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; в районі Старогнатівки – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Богданівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Гнутового – з ручного протитанкового гранатомета.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 2 обстріли: неподалік Південного – з ручних протитанкових гранатометів та поблизу Луганського – з гранатометів різних систем.

«За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення», – наголосили у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: