Для «євробляхерів» розроблять нові правила розмитнення авто

630_360_1543330800-344

В Україні відтермінують запровадження штрафних санкцій до власників автомобілів з іноземною реєстрацією і за цей час розроблять новий законопроєкт про порядок розмитнення авто.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури за підсумками наради щодо вирішення питань розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, яка відбулася 21 серпня.

«З 22 серпня 2019 року настає адміністративна відповідальність водіїв та власників автомобілів на іноземній реєстрації за їх використання з порушенням митного режиму. Президентом України ініційовано відтермінування запровадження штрафних санкцій. За результатами наради прийнято рішення утворити робочу групу, яка за час відтермінування санкцій має розробити новий законопроект, що врегулює порядок розмитнення автомобілів. Робочу групу очолюватиме Владислав Криклій», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що у нараді під головуванням заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка взяли участь заступник керівника Офісу Президента України Руслан Рябошапка, голова Державної митної служби Максим Нефьодов, начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій, представники Національної поліції, ДФС та громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: