Куди піти у Львові на День Незалежності

день нез

Цієї суботи українці відзначатимуть День Незалежності. Якщо ви не запланували поїздки за місто на вік-енд , пропонуємо п'ять локацій для святкувань у Львові.

Цієї суботи українці відзначатимуть День Незалежності. Якщо ви не запланували поїздки за місто на вік-енд , пропонуємо список місць для святкувань у Львові.

У центрі міста - на площі Ринок та на проспекті Свободи - відбудуться традиційні святкування. Паради, флешмоби, концерти та багато іншого!

Зокрема, на проспекті Свободи пройде Міжнародний фестиваль Етновир. 

Щороку Етновир збирає колективи з багатьох країн, щоб поділитись один з одним культурою, традиціями, звичаями та мистецтвом. Цього року на «Етновирі» очікуються колективи зі Словаччини, Хорватії, Латвії, Перу, Парагваю, та навіть з Індії, Мексики та Індонезії.

На День Незалежності у Львові покажуть короткометражки від «Lviv Wiz-Art».

Якщо ви любитель короткого метру, то ця подія справді ідеальна для вас. Щороку організатори визначають конкретну тему і режисери з усього світу змагаються за першість. Більше ніж 100 робіт, кожна з яких варта уваги.

У парку культури на День Незалежності пройде Кавуновий фестиваль. Орагізатори обіцяють свято фарб холі, розваги для всієї сім'ї, фудкорт, розіграші та подарунки.

На День Незалежності у Львові виступатиме ONUKA. Концерт пройде у закладі !FESTrepublic, вулиця Старознесенська 24-26. Ціна: 400 гривень.  Також на сцені !FESTrepublic відбудеться презентація шоу музиканта Євгена Філатова з гурту «The Maneken» та Нати Жижченко з гурту «ONUKA».

«Це органічне поєднання: електроніка, актуальна поп-музика та українська етніка», - розповідають організатори.

На стадіоні "Арена Львів" відбудеться концерт Олега Винника.

Ціна: 400-750 гривень. Співак представить нову концертну програму під назвою "Роксолана", яка складається з уже відомих хітів виконавця та абсолютно нових авторських композицій.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: