Львівський перевізник шукає захисту у міністра інфраструктури

Strajk-Avtobus-17-1-2 (6)
фото ілюстраційне

Один з перевізників Львівщини, ТзОВ «Успіх БМ» звернувся до міністра інфраструктури Володимира Омеляна щодо ситуації, яка склалася навколо маршруту №217а.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

«Успіх БМ» згідно з тимчасовим договором з 19 серпня почало обслуговувати маршрут №217а Підбірці – Рясне-Руське через Рясне. Проте, попередній перевізник – ПП «Ліон-транс», у перший день роботи на цьому маршруті заблокував наші автобуси на кінцевій зупинці. Нашим водіям погрожували фізичною розправою. Розблокувати роботу вдалося лише завдяки втручанню поліції. Незважаючи на це ПП «Ліон-транс» вже третій день поспіль випускає на маршрут свої автобуси, що створює  небезпеку для дорожнього руху, та наносить нам великі збитки.

Ще 19 серпня ми звернулися із скаргою в управління Укртрансбезпеки, але вона не вжила  жодних з дій для припинення незаконних перевезень, які здійснює ПП «Ліон-транс». Наші водії і  надалі отримують погрози, а одного з них намагалися побити. Крім того, наші автобуси «підрізають» на дорогах.

Просимо відреагувати на ситуацію і припинити безлад, що відбувається на маршруті №217а», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з вимогою розібратися в ситуації на маршруті №217а виступив також міський комунальний перевізник – ЛКП «АТП-1». Як повідомив директор підприємства Орест Хамула, 19 та 20 серпня на маршруті №217А почали курсувати значно більше автобусів, ніж передбачено паспортом маршруту зокрема й великогабаритні. Замість передбачених паспортом 12 автобусів виїхали 20 автобусів. Відтак, частина автобусів працюють на маршруті без дозволів. Крім того, в більшості транспортних засобів не працюють GPS-трекери. За словами директора підприємства така ситуація несе загрозу пасажирам та іншим учасникам дорожнього руху. Крім цього, комунальний перевізник зазнає збитків, адже приміський маршрут дублюється з кількома міськими.

«АТП-1» теж скерувало скаргу в управління Укртрансбезпеки щодо ситуації, яка склалася на маршруті №217а.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: