На Львівщині чоловік може сісти за ґрати на вісім років за бійку

1459938205_2a2d69cc
Ілюстративне фото.

Зловмисник задав 20-річному місцевому мешканцю тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких постраждалий і досі перебуває в лікарні у критичному стані. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Подія трапилась цьогоріч, 12 серпня, поблизу нічного закладу «Вілма» у Червонограді. Встановлено, що 25-річному жителю Волинської області задав 20-річному місцевому мешканцю численних тілесних ушкоджень, що належать до категорії тяжких. Постраждалий дотепер перебуває у критичному стані у медичному закладі.

«16 серпня 2019, Червоноградським міським судом Львівської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, однак стороною обвинувачення вказане рішення оскаржено у апеляційному порядку через його м’якість», - повідомили у прокуратурі.

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури лиходію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За вчинення фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: