На Львівщині розшукали грибника, який кілька днів блукав лісом

іваіваів

Лікарі оглянули 49-річного мешканця Дрогобича та надали йому медичну допомогу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як повідомлялося раніше, в поліцію звернулися родичі 49-річного мешканця Дрогобича та повідомили про те, що він 16 серпня близько шостої ранку пішов у ліс поблизу села Верхні Гаї та заблукав.

«Правоохоронці за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 з приміткою «безвісті відсутній» Кримінального кодексу України і негайно розпочали комплекс оперативно розшукових заходів, до яких були залучені рятувальники, військовослужбовці, лісники, а також небайдужі громадяни», - повідомили у поліції.

Сьогодні, 21 серпня, близько десятої ранку зниклого дрогобичанина виявили грибники у лісі поблизу села Уличне, що за 12 кілометрів від місця зникнення. Чоловіка провели на залізничну станцію у селі Верхні Гаї.

На місце прибули поліцейські та лікарі, які оглянули його і надали медичну допомогу. Мешканець Дрогобича розповів, що всі ці дні він блукав лісом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: