Посадовців Укртрансбезпеки у Львівській області викрили у корупційній схемі

10_7f0e2

У середу, 21 серпня, працівники ДБР та СБУ проводять слідчі дії в Управлінні Укртрансбезпеки у Львівській області, що на проспекті Чорновола у Львові, та у пункті видачі дозволів Укртрансбезпеки, який розташований у Винниках.

Як розповів ІА Дивись.info заступник начальника слідчого відділу територіального управління ДБР у Львові Максим Смілевський, слідчі територіального управління ДБР у Львові спільно з оперативниками Служби безпеки України у Львівській області викрили механізм протиправної діяльності службових осіб управління Укртрансбезпеки у Львівській області, який створював загрозу стабільного функціонування автотранспортної галузі Львівщини.

Зокрема, під час санкціонованих ухвалами суду обшуків, у житлових приміщеннях і за місцями роботи фігурантів кримінальної провадження, виявлено документації, чорнові записи, номерні бланки дозвільних документів, печатки, грошові кошти та інші речові дозволи, які підтверджували протиправну діяльність вказаних посадових осіб.

«Ми встановили, що посадові особи управління Укртрансбезпеки у Львівській області налагодили корупційну схему розподілу дозволів на виконання міжнародних вантажних перевезень і своїми діями вчинили штучний дефіціит дозвільних документів», - сказав Максим Смілевський.

Також він додав, що працівники управління, використовуючи корупційну схему, сприяли суб'єктам господарювання уникнення юридичної відповідальності за порушення вимог Закону України «Про автомобільний транспорт».

Кваліфікація кримінального провадження є ч.3 ст. 1368 Кримінального Кодексу України — прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: