«Слобожанський спас»: митці Львівщини представили свою творчість на Луганщині

спас

17 серпня у м. Сватове  відбувся ХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної творчості аматорських колективів та виконавців «Слобожанський спас - 2019».

У конкурсі взяли участь близько 700 представників творчих колективів та солістів з Львівської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Чернігівської областей.

Про це повідомляє прес-центр Львівської ОДА.

Львівщину цього року представляли  митці  Городоцького та Старосамбірського районів, які стали переможцями Конкурсу культурних обмінів між закладами Львівської та Луганської областей.

У межах фестивалю презентували виставку робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та живопису. В програмі фестивалю також було свято української страви та української пісні, а закінчився захід нагородженням переможців та гала- концертом.

Окрім того, усі охочі  змогли ознайомитися з виставкою сучасного декору UKRAINIAN Launge ZONE та виставкою майстрів народного мистецтва «Слобожанський вернісаж» в міському парку відпочинку.

джерело фото: прес-центр ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: