Цієї ночі патрульні затримали двох нетверезих водіїв у Львові

hrZmf0Rc5XYBNG9lnBU1.w695
Ілюстративне фото.

Патрульних викликав небайдужий громадянин, який повідомив про нетверезого водія ВАЗ 2108 на вулиці Івана Виговського. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Коли екіпаж прибув на місце, то побачив чоловіка, який ледь тримався на ногах. Патрульні відчули від нього запах алкоголю. При собі чоловік не мав ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

«Натомість чоловік мав паспорт. 60-річному водієві запропонували пройти перевірку на пристрої драгер. Результат – 3,51 проміле, що у 17 з половиною раз перевищує норму. На порушника винесли постанову за відсутність документів для керування транспортними засобами та протокол за нетверезе водіння. Автомобіль забрав син водія», - повідомили патрульні.

Про ще одного нетверезого водія автомобіля Renault Duster повідомили на службу 102. автомобіль Патрульні зупинили транспортний засіб на вулиці Науковій. Чоловік заїхав на стоянку торгового центру. За кермом перебував 35-річний чоловік з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Посвідчення водія у нього не було.

«Як виявилося водій позбавлений прав Сихівським районним судом від 18.02.2019 року за керування транспортним засобом в нетверезому стані. Львів’янину запропонували пройти перевірку і він виявив бажання пройти тест в медзакладі. В присутності лікарів чоловік пройшов перевірку і результат – 2,47 проміле», - також додали патрульні.

За цим фактом відкрито провадження за ч.1 ст.382 ККУ (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню - карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років). Водія відправили у відділок поліції, де на чоловіка винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння), а також поліцейські написали вмотивований рапорт на відкриття кримінальної справи.

«Чоловік знаючи, що за рішенням суду не має права їздити за кермом, свідомо це проігнорував. Його автомобіль до ранку так і простояв на паркінгу, тож цієї ночі порушник більше не сів за кермо», - також повідомили патрульні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: