Львів'яни вимагають продовжити 21 маршрут

fbogksmvfn1lnoxex7nk.r695x430

Відповідна пропозиція вже з’явилась в Єдиній системі місцевих петицій.

На думку автора петиції Ярослава Сердечного, мікрорайони Рясне-1 , Рясне-2 та Дачний масив села Підрясне активно розбудовується, але єдиний громадський транспорт, який проїжджає відрізок кільцевої між вулицями Городоцькою через село Рясне-Руська до мікрорайону Рясне-1 – автобус №1001.

«Даний маршрут є нестабільним з інтервалом в одну годину, дуже мала маршрутка, таке враження, що технічно непридатна (переобладнані «газельки»), усі не поміщаються, дітей у школу неможливо відвести, маршрутки часто не зупиняються у зв'язку із пере завантаженістю», - йдеться у петиції.

Як зазначає автор петиції, 21-й маршрут є суттєво стабільнішим, має більші та хороші автобуси. Продовження маршруту з завжди порожньої кінцевої ТЦ «Три слони» на чотири кілометри не тільки вирішить проблему мешканців масивів, а й допоможе мешканцям не тільки селища Рудне і села Рясне-Руська, а й пасажирам автостанції «Західна» та районам Рясне-2 та Рясне-1 розвантажити маршрутки.

Станом на сьогодні, 22 серпня, петицію підтримали 15 людей з 500 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 59 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: