На Львівщині митники вилучили «Mercedes» та сигарети

68648504_2407009729388218_8657287238343720960_n
Фото: ДФС.

На кордоні у пункті пропуску «Рава-Руська» зафіксували два випадки приховування від митного контролю сигарет. Про це повідомили сьогодні, 22 серпня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області.

В одному з  випадків громадянка України як пасажир автомобіля «Mercedes-Benz-Sprinter» приховала 520 пачок сигарет з фільтром з акцизними марками України під декоративною обшивкою в конструктивних порожнинах авто. Доступ до них став можливим шляхом демонтажу декоративної обшивки стінок багажного відділення салону автомобіля з використанням технічних засобів».

«В іншому випадку громадянин Польщі намагався незаконно вивезти 300 пачок сигарет з фільтром без акцизних марок. Приховані сигарети містились в конструктивних порожнинах передніх дверей, боковинах багажника, а також у задньому бампері автомобіля «Opel Astra», – повідомили в управлінні ДФС.

В обох випадках складено протоколи про порушення митних правил, сигарети вилучено. Також вилучено автомобіль «Mercedes-Benz-Sprinter». Справи скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: