На Львівщині продовжуть знаходити застарілі боєприпаси (фото)

боє
(фото боєприпасу виявленого в с. Єлиховичі Золочівського район)

21 серпня у Золочівському районі Львівської області місцеві двічі натрапили на застарілі боєприпаси Другої світової війни.

Рятувальники знищили 305 мм артилерійський снаряд часів І Світової війни. Його виявили під час пошуку металу в полі на відстані 2 км від житлових будинків с. Єлиховичі Золочівського району.

«Цього ж дня о 09:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Бонишин Золочівського району під час проведення  земляних робіт, на відстані 300 м від житлових будинків виявлено 122 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни», - повідомили у прес-центрі ДСНС Львівської області.

Рятувальники закликають мешканців Львівщини обережно поводитися зі знахідками нез'ясованого походження. Воєнні боєприпаси небезпечні незалежно від розмірів і віку, - пояснюють рятувальники. В жодному разі не варто торкатися предмету, що  схожий на боєприпас, а тим паче, намагатися його перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: